Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

BUDAPEST KLEZMER BAND 30 éves jubileumi és lemezbemutató koncert


Margitszigeti Szabadtéri Színpad

2021. május 27. 20:00

A Budapest Klezmer Band 1990 óta szórakoztatja közönségét lendületes és humorral átszőtt színpadi fellépéseivel. A 30 éves évfordulót egy igazán különleges, dramatizált előadással szeretnénk megünnepelni. A koncerten elhangoznak az együttes legismertebb művei, Fegya legsikeresebb szerzeményei.

BUDAPEST KLEZMER BAND 30 éves jubileumi koncert

A Budapest Klezmer Band 1990 óta szórakoztatja közönségét lendületes és humorral átszőtt színpadi fellépéseivel. Virtuóz módon ötvözi a Kárpátmedence különféle zenei irányzatait. A zenekar tagjai hangszereik igazi mesterei, akik a műfaji határokon átívelően újrafogalmazzák a klezmer zenét.

A zenekar által képviselt sokrétű, jellegzetesen Kárpát-medencei hangulatú klezmer igényes zenei világa hatalmas siker az európai és tengerentúli közönségnél egyaránt.

A sajátos zenei kompozíciókban a hagyományos jiddis motívumok kiegészülnek cigányzenéből átvett és népzenei elemekkel, amit egy csepp modernitással fűszereznek.

A Budapest Klezmer Band megalakulása óta folyamatosan koncertezik Magyarországon és rendszeresen visszatérő vendége a külföldi zenei fesztiváloknak és kulturális rendezvényeknek. Egyik legkülönlegesebb produkciójuk, a klezmer és a klasszikus zenét ötvöző „Klezmer Szvit” neves hazai és külföldi kamarazenekarok részvételével is megszólal nemzetközi turnékon.

A 30 éves évfordulót egy igazán különleges, dramatizált előadással szeretnénk megünnepelni. A koncerten elhangoznak az együttes legismertebb művei, Fegya legsikeresebb szerzeményei.

A produkció szervezője és producere: Margitszigeti Színház Nonprofit Kft.


2021. május 27. csütörtök 20:00 (esőnap: május 28.)